helt vanlig dag.

Heej heej!  :)                                                                                                                                                                                              
ht
Som sagt, helt vanlig dag idag. Började med att man stressade till bussen på grund av att jag glömde strumpor och bh till handbollsträningen. Kemi var första lektionen som jag kom på att vi har läxa till imon nu! :o måste börja plugga.
Sen var det ju då handbollslektionen vi fick mer information om jönköping och vi ska tydligen möta gymnasie elever! heheh, jätte skojj vadå känna seej krossad? (aa)
Sen mentorstid där tog våran lärare upp vilka som skulle få spela lite mer och så, nu är det så att vi har några tjejer som typ aldrig tränar och vi är bara 8 tjejer i klassen så på sätt å vis behöver vi dom men saken är den att killarna är så många och visa får inte spela lika mke på grund av att vi har några extremt bra spelare och dom som nu är lite sämre då får knappt någon speltid nu är frågan då ska tjejerna som aldrig tränar få spela medans såna som tränar hela tiden få spela mindre. visst vi har två kill lag nu då men iaf, man förstår ju hur dom känner seej!

Mobbad bild, men man måste ju bjuda lite på seej! :P
ko
Sen efter skolan fick jag skynda hem var sen för sista lektionen hade jag prov så det var bara hem sen iväg igen.
Nu är det snart hallsberg/Juni/partille cup så vi har börjat träna ute! svin skojj är det. Förutom när man får solen i ögonen.
Träningen slutade väl bra och nu sitter man här då lite lonely.
Ajja nu ska man plugga då :)

Kyssar<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0