Vad jag vill bli .

Heej heej, var ett tag sen nu men ajja jag får försöka komma igång nån gång. Visst många säger det men vi får se iaf.
Men satt här och tänkte på vad jag och Annie prata om tidigare idag, vad man vill gå för linje vad man vill slösa sin tid på när man blir äldre. Jag skriver ganska bra berättelse och har bra fantasi så folk tycker jag ska bli författare men orka liksom, jag är tjejen som jag vill alla ska se upp till inte att gammla tanter gåår runt däär "ahh du kommer du ihåg hon författarn som skrev den ungdomsboken som var så bra" asså neej det går inte. Finns de nån där ute som vet vad den vill bli? skriv och förklara ! Helt slut här och förvirrad !  Vill så mke med mitt liv att det inte är sant.
Ajja, skriv om ni har nåt förslag! :D

Kyssar (L)

mikk
mobba inte bilden föör mke :o

Sjuuuuk!

Heeej Heeej, hemma och vart sjuk två dagar då riktigt trist!   Föör idag var man frisk men mamma lät meej inte gåå -.-
Ajja har åkt skridskor idag sen inget mer :P


Hade det myyys med miin josse, tack föör idag (L)
Skridskor!


Handbolls yoga och tjejerna!

Heeej Heeej, idag var det upp tidigt hemma hos Annie hon hade bråttom till kyrkan vilket visade seej hon egentligen inte hade behövt gå till. Hahah!  Jag skulle däremot med handbollsflikksen till yoga träning hahah, handbollstjejer höör verkligen inte hemma i en sån lugn lokal ! ;)    Hade skojjj men göör inte om det jag tycker det var för lugnt och för lite gjort. Är ingen sån människa verkligen, men jag klara meej igenom det och var den delen av miin dag avklarad.Så åkte man hem och hann fixa till seej innan jag tog bussen ner föör att köpa godis och hyra filmer :D  det var dagen jag kan faktist rekomendera att ni kollar på The ring och the ring 2 dom är faktist riktigt bra om man gillar skrämande och obegripliga filmer ;)  Skrek sjäälv en gång faktist :P   Men nu ska jag dra meej hoppas alla har det bra! :)

Kyssar (L)
Miiiika

Tröjja - bikbok
Linne - JC
Tights - H&M
Strumpor - newbody

Yourr true friend!Heeej heeej !
Hur e det med alla?
Här är det bara bra. Har varit några tuffa dagar nu så har inte riktigt orkat.
Men jag är glad att jag har miin otroliga vän Annie som alltid finns där föör meej och följer miin sida vart jag än gåår.
Nu tänkte jag ju ta upp det då, vänskap.   För det första, vilka har egentligen en äkta vän?  Har alla någon dom verkligen behöver hela tiden som alltid är där vad det än gäller.  Jag tror det är så iaf, många säger att dom har många bästa vänner och visst det har dom kanske. Men ärligt kan ni nog välja en vän som betyder allra mest? eller?
Den man litar mest på den man ser upp till, den man alltid vill vara nära ! 
Jag vet iaf vem miin bästa vän är och är det inte den presonen som man ska höra av seej till imon på alla hjärtans dag.
Därföör skriver jag detta !   Till miin bästa vän Annie som finns och kommer alltid finnas, i mitt hjärta!
ily, hunbun :D<33

Mikka
Kläder idag.

Nike prassel - klubben
Tröjja I <3 secrets - gina tricot

Kyssar! (L)

Hemma!

Heeej Heeej, idag har varit riktigt soft!
Det började med att jag faktist fick sova till kl 10 å Annie väckte meej inte :o  Sten trött ja lovar, upp å äta frukost riktigt gott asså :)
Buss till bergvik träffade erik där åt med Annies famor och fler folk vi fick hur mke tacos som helst orkade inte ens halva :o    Sen stack vi hem till Erik och lekte med Cody (eriks hund)  Hur söt som helst och miin kavaljer hahah :D Så kom Josef och lekte med oss också hahah ruskigt skojj hade vi asså! 
Sen var det hem och självklart miin tur att faila och åkte rakt ner i snön så det blev blött och fringrar av is :P
Hahah, finns så mke att säga om dagen att ja inte orkar skriva allt föör det är så sent väntar bara att alla bdb bilder ska ladda klart :)    Hoppas ni alla har det bra!

Kyssar (L)

Shopping i karlstad!

sommar

Heeej Heeej, ida har det varit shopping och massa shopping gick i stan lite överallt från 10-2 ungefär men det var totalt värt det fick miin tröjja och en T-shirt och en BH som ja lägger in en bild på när jag kommer hem. Vaknade vid 8 tack vare Annie var något sur på henne då, gjorde oss i ordning och var ute kl 10 som beräknat! Vi lärde oss ta buss i Karlsta också heheh, här kostar det bara 12 kr och inte 12.50 som i göteborg man kan bli något irriterad på det!
Först mitticity sen duvan och massa andra affärer. Sen gick vi till Rudskolan för att träffa folket :)
Träffa Amanda först stod och prata med henne en stund kul att äntligen träffas ;)  Sen kom Josef och Erik och till slut Anton och det blev en lång väg hem med en klagande Amanda hahah :D  
Skön dag med många trevliga människor nu ska Annie och jaa leka fjåårt för vi är några nolifrr :D
Här kommer en sång vi skrev när vi vänta på folket :P

I said ohh ahh.
 When I se your old school I se nothing but a fool, look at me and I se that you are a wannabe.
Let us play that is fine I can take you anytime.

Kyssar (L)

Karlstad me Annie!

Heej heej, nu har man åkt upp till Karlstad då. Annie och jag nannar hos hennes farmor just nu kommer bli 3 dagar med vänner shopping och massa skratt!

Dag 1: Blev bjudna på midda hemma och Erik (annies kusin). Så driket vi gått av tåget åkte vi hem till Annies farmor för att äta sen bar det av till en handbollsmatch helltons damer vann med 30-26 kommer inte ihåg vad det andra laget hette, sen åkte vi iaf hem till Erik där vi hade skojjs brottning bland annat hahah!  Tacos bjöd dem på såklart så det var riktigt mysigt att sitta där och prata massa minnen och berätta vad vi haft för oss i göteborg och så. Efter maten var det dags att gå ut med den otroligt söta hunden Cody! Wiie, I know that you love me ;)  Hahah, ingen fattar förutom Annie men ändå.
Vi var säkert ute i nästan två timmar, snacka med Eriks kompis Josef som var mke trevlig.

Dag 2:  Sitter här just nu har käkat frukost och ska in i duschen. Det blir shopping för oss idag då har mkemke pengar :D Sen till Rudskolan för att träffa Eriks och Josef tror vi.  Ha det bra alla.

Kyssar (LL)

Plugg plugg plugg...

Har inte skrivit på länge på grund av prov! Har haft fullt upp hela tiden mitt liv går ut på skolan och träning :o
 Ajja det är värt det ibland, men inte nu jag orkar verkligen inte..
Men det är väl bara att fortsätta plugga, nån som fattar biologi?

Kyssar.

Backa vs Kärra

Dom två bästa lagen möts, dessväre spelade Backa ur kast och förlorade med 3 bollar efter att ha kommit tillbaka i mitten av andra halvlek men sånt är livet. Finns inte mke mer att säga om denna dagen förutom att den har varit mke dåligt. Har fått en lårkak också -.- ajj !    Dagens ljuspunkt var väl att miin Annie kom hem :D(L)

Kyssar (L)
       
                                                                                                                                           

RSS 2.0