Staan med Annie idag och grattis till alla mammor ! ;)

Heej heeej, på youtube kan man alltid se hur alla klagar på Miley Cyrus. Men vafan jag fattar inte det :s  det är väl hennes liv och hennes val varföör ska alla bry seej bara för att hon är känd. Ger er säger jag bara hon sjunger bra och vad hon menar när hon sjunger hennes låter är hennes sak när du lyssnar på dom kan ju du tänka på en sak som hör ihop med deej!
herregud säger jag för folk i hela världen!! :O   Därför får hon in denna låten inte hennes bästa men jag gillar denna.

Ska till stan med Annie nu, ha en bra dag :)

kyssar<3

you name it but I just say CUUUTE :D

Heeej heeej, var med Josse och passade denna söta varelsen idaa!  sötnooos (L)


Solen gör meej hel (L)

Sola å bada :D   okejj idag var det bara sola men ändå snart kommer det !!

Super skön dag idag och den blir bara bättre! 
P.S ily (L)

Kyssar <3

Soooool!

Heej heeej, solen ligger över kära göteborg och sjäälvklart är man ute och har det gött.    mikka<3sol  you name it!
Seer sjuk ut men försök igge det (aa)   klädsel idag var tunika från gina tricot, jeansväst nånstans från tjöörn :P och leggins från Gina ;)

Kyssar <3

skolavslutingen närmar seej!

Heej heej, inte långt kvar till sommarlovet och beögver hjälp med vad jag ska ha på meej här kommer några bilder :)

nr. 1



nr. 2



nr. 3


nr. 4


nr. 5


nr. 6


nr. 7


nr. 8


Tipsa gärna om annat! :D

Kyssar <3


Hallsberg hela helgen antagligen sista inlägget för veckan !

Heej heej, har fastnat för Elin Lantos sköna stil och låtar.   Lyssna och njut (L)
Mer bra låtar från henne, I wont cry och I can do it m.m 


Kyssar <3

konfaaa!

Heeej heej, såhär ska man antagligen se ut på konfan det beror på liksom.  tycker ni ? :)
om
En liten flum bild är faktist nödvändigt :)
ok

säger bara älska!

Heej heej, satt och kolla på dessa nu har kollat hur många gånger som helst! man tröttnar aldrig !
Ni tjejer gör livet skojj. bääst är ni inte bara jag som tycker så eller? :)
Kärlek till er.
Åkes flickor (L)
 





Kyssar<3

Grattis mamma!

Heej heej,  såhär såg man ut idag då helt mobbad men sånt är livet alla ser inte perfekta ut! :P
om
Idag glömde jag att mamma fyllde år :o  ajjdå inga mer presenter till meeej :$ hahah neejdå! jag klarar meej nog ;)
Skolan börja vi med att snacka om jönköping som vi ska till imon och sen var det matte och biologi.
Skolan är ganska stressig just nu när alla betyg ska sättas och sånt. Det enda jag vill säga nu är att jag var glödhet på tyskan !   ägde alla fan (H)
När jag kom hem var det iaf plugg sen "kalas" typ :P sköön dag iaf...

älskar denna låten verkligen (L)


Kyssar <3

Aranäs open fan vad gött!

Heej heej, aranäsopen hela helgen då!   ----->
bj
På bilden kan ni se hälften av Bjurslätt IF F-97er. Denna cupen gick dom obesegrade igenom gruppen vilket var vädligt starkt av dom. Tuffast hade dom mot de stora hemmalaget Aranäs. Det var mke spel till varandra och antagligen flikkornas bästa match nånsin. Med blicken fäst på ett mål var segern klar och glada tjejer sprang in på planen och allt gick suveränt uppåt! 
Jag var på väg hem när kl var ungefär 6 och mina föräldrar släppte av meej på backaplan där träffa jag Annie och tsm tog vi bussen till Christoffer. Vi åt lite sen kollade vi på eurovison songcontest eller hur det nu stavas där vann Norge med mke och Svergie sög som vanligt!  En fråga bara?!?
VAD FAN TÄNKER SVERGIE MED? 

Låten var inte ens bra som vi skicka inga bidrag vi skickar är bra om vi nu inte vill skäma ut oss kan vi lika bra sluta skicka. Visst hon sjunger jätte bra men hon kan bara sjunga opra! herregud. aa ni vet vem som flippar över iaf.


Dag 2.

Första matchen vann vi lätt med 20-9 men vi fick det genast svårare och förlora till slut med 7 bollar mot Kärras STORA tjejer. Flikkorna kämpade på jätte bra men just nu räckte inte det.
Men vilken cup dom har gjort!! :o
Sen hade jag sjäälv träning och det gick alldeles galant! :)

Här kommer det vinnande bidraget. Bara att njuta av hans utstålning säger jag. sööt kille :)



Kyssar <3

mikka fixar låtar!

Sjuukt skön låt med the jonas brother !



Födelsedag akut!!

Heej heej, vaknade på morgonen livrädd å allt! hade haft världens mardröm, jag och några kompisar hade gått utanför miin skola och lagt oss i gräset vi skojjade lite med varnadra och då råkade miin tröjja glida upp en aning (ganska mke).
Precis i det ögonblicket kom det två fullegubbar förbi och dom började skrika massa preversa saker till oss så vi sprang och skacka av oss dom men vi visste inte riktigt vart de var så vi gömde oss på baksidan av skolan.
Vi hade tur att en annan kompis och hennes mamma åkte förbi och vi fick åka med till framsidan av skola där vi med snabba steg tog oss in. Precis när vi var utanför dörrarna vi sprang in med dom efter. I min klass är killarna ganska stora och vältränade så dom stoppade en av gubbarna men den andra följde efter meej in i skolan, han trängde in meej i ett hörn och skakade om meej medans han skrek massa saker. Jag var livrädd och i drömmen kunde jag inte röra meej en milimeter ens. Till slut kom nån fram drog bort honom och båda kastades ut!  Vilken lättnad och jag vaknade direkt efter det.
Jag tog bussen till skolan eller idag då till backavallen för vi skulle ha ute träning med klassen. Vi spelade fotboll hela träningen svin skojj och jag gjorde faktist mål :D hahaha bääst är jag ju!
Sen var det inte mke mer i skolan som var specillt skojj.
uh

Vi slutade skolan kvart över tre och jag som har träning 4 skulle iväg och köpa födelsedagspresent till mamma.
När jag kom dit för att ta ut pengar så funkar inte mitt kort jag ringde mamma och kolla om jag hade några pengar kvar och jag hade 2000 óch lite till så vi hitta aldrig felet mamma dampa på meej för att kl då var kvart i 4 och miin träning börja snart (det tar ett tag att ta seej dit). Så jag ringde pappa berätta allt så fick gå ut från nordstan där jag fick 1000 kr av pappa och då tänkte jag verkligen vilken tur jag blir inte extremt sen iaf. Jo men dagen var inte på miin sida!
Väskan mamma vill ha kostade tydligen 1,3 man bara NEEEJ!   så det var bara att ringa pappa och få ännu mer pengar.
Detta slutade med att jag kom till träningen kvart i 5, roligt! ajja nu är det iaf gjort och det mesta på denna dagen är över :) Har bara vart ute och tagit lite kort för dagen imon kommer mer då ska man till aranäsopen kolla på syrran sen blir det häng med bästa folket! (L)
okm

Kyssar <3


jag köör bil! (H)

ghHeej heej, toppen dag ida!
Jag kom i tid till skolan idag eller jaa, iaf i rätt tid denna gången. Skoldagen börjar med syslöjd vilket jag verkligen inte gillar!  jag och en kompis i klassen gör en tjockiströjja tsm. man kan väl säga såhär!
FAILAT! hahah, den är mega liten så vi funderar på att ge bort den :P
Sen var det engelska där skrev vi redovisning men själv har man inte ens hunnit läsa klart boken och jag har typ 100 sidor kvar. :$   heheh (a)  sen var det svenska iaf där hade vi redan skrivit och det var dags att verkligen gå upp det och göra det. Gissa vem som blev först?  jo jaag!  snacka om mikka otur! :o det gick ganska bra iaf och det är skönt att ha det över nu.
EA passet jobbade man på so provet som är nästa vecka. Vi har inte ens gått igenom allt så aa vi får se hur detta blir hoppas på bra, det är ju biologi nästa vecka också så frågan är ju vilket man ska satsa på mest?
lunch sen so igen . vi blev klara med frågorna och det bääästa! på hela dagen, MUSIK :o  MVG heej folket :D  mvg på provet! gött är det. väldigt glad asså (aa)
Sen var det hem och direkt till träning. den var väl okejj idag även om det blåste konstiga vita små saker :P
När pappa kom åkte vi till hans jobb för han skulle duscha men gissa vad jag gjorde innan? 
Jo, jag körde bil. faktist det är sant :D och bilen är fortfarande hel! hahah ;)  cooling är jag ju, den andra höjdpunkten på dagen ;) hahah. som sagt det ska bli en bra dag idag.
Puss på denna dan hoppas på bääwst imorron!

Kyssar <3

helt vanlig dag.

Heej heej!  :)                                                                                                                                                                                              
ht
Som sagt, helt vanlig dag idag. Började med att man stressade till bussen på grund av att jag glömde strumpor och bh till handbollsträningen. Kemi var första lektionen som jag kom på att vi har läxa till imon nu! :o måste börja plugga.
Sen var det ju då handbollslektionen vi fick mer information om jönköping och vi ska tydligen möta gymnasie elever! heheh, jätte skojj vadå känna seej krossad? (aa)
Sen mentorstid där tog våran lärare upp vilka som skulle få spela lite mer och så, nu är det så att vi har några tjejer som typ aldrig tränar och vi är bara 8 tjejer i klassen så på sätt å vis behöver vi dom men saken är den att killarna är så många och visa får inte spela lika mke på grund av att vi har några extremt bra spelare och dom som nu är lite sämre då får knappt någon speltid nu är frågan då ska tjejerna som aldrig tränar få spela medans såna som tränar hela tiden få spela mindre. visst vi har två kill lag nu då men iaf, man förstår ju hur dom känner seej!

Mobbad bild, men man måste ju bjuda lite på seej! :P
ko
Sen efter skolan fick jag skynda hem var sen för sista lektionen hade jag prov så det var bara hem sen iväg igen.
Nu är det snart hallsberg/Juni/partille cup så vi har börjat träna ute! svin skojj är det. Förutom när man får solen i ögonen.
Träningen slutade väl bra och nu sitter man här då lite lonely.
Ajja nu ska man plugga då :)

Kyssar<3

staan

Heeej heej, idag började man skolan 20 i 9 med aa nåt jag inte kommer ihåg vad det heter vi får iaf information om vad som händer i veckan. Det börja med att vi ska till jönköping och spela handboll! riktigt skojj var i usa förra året så det missade jag då.
Sen hade vi matte blandat med biologi, vi började med matte 20 minter när vi sedan avbröt lektionen för att kolla film (sexåsamlevnad)  filmen var tecknad och jag trodde jag skulle skratta ihjäl meej när gubbarna gjorde fel och andra saker jag inte ska ta upp ;)
Sen skrev jag matte prov! och gissa vad jo jag är godkänd :D wiie (aa)
tröjjan på bilden fick jag av Annie och Sofie från gina.
moi


Efter skolan åkte jag till backaplan där träffade jag även massa annat folk som man inte träffat på länge det var väldigt trevligt :) hjälpte josse att hitta en konfa klänning som hon passade jätte bra i ! sen köpte jag sjäälv ett par byxor och två efterlängtade tröjjor. taack för den bästa dagen gumman vi hade jätte skojj måste verkligen göras om ! :D<33

Kyrka, sova och träning.

Heej heej, segaste dagen jag varit med om tror jag. Var öppe och chattade tills kl var ungefär 2 sen somnade jag inte förren halv3 och på morgonen var det upp tidigt för att åka till kyrkan ! usch ja är trött, iaf han bara babbla på och man satt där ställde sig upp ibland känns lite onödigt att åka dit men måste man så måste man. När jag kom hem så gick jag å la meej på golvet för att plugga men när jag upptäckte att jag redan kunde allt så gick jag å la meej i sängen. där somna jag i en timme ungefäär det var det bästa på hela dagen ! jävlar vad gött det var att få sova....
Nu är det snart träning, undrar hur det kommer gå? måste få igång konditionen nu annars vet man aldrig vad som händer. Det blir till att gå ut å springa varje dag hela sommaren och juste nu tack vare miin tränare och hans ideer så ska jag varje morgon som jag går upp ställa meej framför spegel och säga DET SKA BLI EN BRA DAG IDAG!
detta ska jag iaf lyckas med om något! har kommit ihåg det 3 dagar nu fast inte direkt på morgonen måste bli bättre! hahah ni borde också testa det kan ju bli kul till slut ska man inte kunna gå till skolan utan å säga det :P hahah ;)
ajja nu blire iväg till träningen å träna vader och låår (H) hahah.

Kyssar <3

KLÄÄÄÄÄDER!

hjgHeej heej, fyllde ju år 1 maj så grattis till meej men iaf :)
Fick massa pengar så idag fick mamma och pappa följa med meej till backaplan för att leta efter ny mobil eftersom miin blev stulen av några jävla ungar! ajja nu har jag miin mobil väntar bara på sim kortet :) och så har jag köpt massa sommar kläder riktigt gött nu e det typ sommar :D  samt konfa klänning också, tror det kommer bli jkätte fint och längtar verkligen dit! fan vad gött :D  
åh åh det är sommar !

Kyssar <3

RSS 2.0